Szolgáltatások

Marketing

Manapság nagy a bizonytalanság a “marketingesekkel” szemben, ami azért is kialakulhatott, mert sokan még mindig úgy tekintenek erre a szakmára, mint a “zavaró reklámok elkészítője a TV-ben”. Pedig ez egy sokkal bonyolultabb és sokoldalúbb tevékenység, amellyel foglalkozni kell. A reklámok csupán a marketing egy összetevőjét alkotják. A marketing egy folyamat, amely kulcsfontosságú szerepet játszik egy márka életében és sikerében. Ebbe a kategóriába tartozik minden, amit egy ügyfél a cégeddel kapcsolatban tapasztal, lát és érzékel.

Amit kínálunk

Online marketing: A cégek számára előnyt jelent, ha jelen vannak a közösségi platformokon, hogy minél nagyobb közösséget érhessenek el az interneten. Mivel az emberek többsége napi szinten több órát tölt el ezeken a felületeken, ezért a közösségi média az online marketing egyik leghatékonyabb eszköze. Pl.: Facebook oldalmenedzsment, tartalomgyártás, kreatív szövegírás, grafikák, fényképek készítése, hirdetéskezelés. Magyarországon több mint az ország lakosságának a fele használja, ezeket a platformokat. Hol máshol lehetne olcsóbban és könnyebben elérni vevőinket, mint ott. Mindenki a mobiljával él és pár percenként csekkoljuk is, hogy mi történik a nagyvilágban. Mennyire jó lenne, ha rögtön a mi cégünk jönne szembe velük nem? 

Offline marketing: A nyomtatott marketing a marketing „offline” kategóriájába tartozik. Számos cég használ nyomtatványokat, brosúrákat, de ide tartozik egy rendezvényhelyszínen felhasznált molinó, vagy éppen plakát is. Ezen felül pedig ott vannak az újságok, kiajánlók és ne menjünk el például egy kirakat vagy akár egy céges jármű matricagrafikája mellett sem. Ezek mind felhasználható reklámfelületként funkcionálnak.

GRafika

Ahogyan fentebb is említettük, egy cég számára fontos, hogy egy egységes arculattal rendelkezzen. Minőséget sugalljon és meggyőző legyen. Gondoljunk csak bele milyen oldalakról szeretünk rendelni egy terméket, milyen cégekkel kötünk szívesebben együttműködést? A külső az első amivel a fogyasztó találkozni fog. Egy minőségi logó, arculat, weboldal fél siker ahhoz, hogy megfogjuk célközönségünket. De ezekhez rengeteg olyan hozzávaló szükséges, mint egy logó, egységes arculat, névjegykártya, szórólap, plakát, katalógus, offline/online grafikák, posztok, hirdetések.

Fotó

A minőségi vizuális megjelenés elengedhetetlen ahhoz, hogy megfogjuk a vevőinket, partnereinket és minőséget sugalljunk. Ezzel nyerhetjük meg először az embereket. Termékekkel foglalkozó cégeknél fontosak a minőségi termékfotók, amik megkülönböztetnek minket a konkurenciától és amelyek felhasználásával már könnyedén készíthetünk offline, online marketinganyagokhoz kreatívokat. Akiknek fontos a minőség azoknak megfelelő üzleti portréval is rendelkeznie kell. Be tudjuk mutatni a munkatársainkat és a fogyasztó hús-vér embereket társíthat a cég mögé, ami bizalmat és megbízhatóságot kelt az emberekben. Egy étteremnek, pékségnek, vagy akár egy büfének is fontos, hogy reprezentálni tudja termékeit akár a menülapján, akár a social mediában és a hirdetésekben. A Rendezvényekről nem is beszélve, hiszen visszaadhatjuk az események hangulatát, megmaradnak a pillanatot és szintén fel tudjuk használni kreatívokhoz.

termékfotók

Ételfotók

Koncertfotók

Rendezvényfotók

Portré fotók

Gyakran ismételt kérdések

Nálunk nincsenek fix összegek, minden egyes partner más célokkal rendelkezik. Mi szeretjük előbb megismerni és megérteni ügyfeleink céljait, problémáit, céljait és kialakítani egy személyre szabott árajánlatot, amely mindkét félnek megfelel.

Első körben telefonon vagy e-mailben, majd személyesen egyeztetünk ügyfeleinkkel. Amint átlátjuk a célokat, problémákat felvázoljuk megoldási lehetőségeinket és szeélyre szabott árajánlattal jelentkezünk.

Elérhetőségeink:
Mobil: +36 30 622 4434
E-mail: info@creativemarketing.hu

Ez is partnerenként eltérő. Egy komplexebb weboldal megtervezése és létrehozása, hónapokat vehet igénybe, míg egy egyszerűbb Facebook hirdetés elkészítése 1-2 héten belül elkészül.