Szolgáltatások

Marketing

Manapság nagy a bizonytalanság a “marketingesekkel” szemben. Ami talán azért is kialakulhatott, mert a sokan még mindig úgy kezelik ezt a szakmát, mint a “zavaró reklámok a TV-ben”, pedig ez egy sokkal bonyorultabb és sokoldalúbb tevékenység, amelyekkel érdemes és kell is foglalkozni. Miért fontos, hogy jelen legyenünk az online platformokon? A közösségi médián szinte mindenki megtalálható napjainkban (Facebook, Youtube, Messenger, Instagram, Tik-Tok). Magyarországon 5,5 millió ember használja ezeket a platformokat ez több mint az Ország lakosságának a fele! Hol máshol lehetne olcsóbban és könnyebben elérni vevőinket, mint ezeken a platformokon?! Mindenki a mobiljával él és pár percenként csekkoljuk is, hogy mi történik a nagy világban. Mennyire jó lenne, ha a mi cégünk jönne szembe rögtön nem? 

Amit kínálunk: Facebook: oldalmenedzsment, tartalomgyártás (szöveg, grafika), hirdetéskezelés. Instagram hirdetéskezelés, üzemeltetés, tartalomgyártás. Kreatív szövegírás: posztokhoz, cikkekhez, blogokhoz. Webshop készítés.

GRafika

Fontos egy cég számára, hogy egy egységes arculattal rendelkezzen. Minőséget sugall. Gondoljunk csak bele: Milyen oldalakról szeretünk rendelni egy terméket, milyen cégekkel kötünk szívesebben együttműködést? Akarva akaratlanul is a külső az első az emberek életében ami megfogja. Egy minőségi logó/arculat/weboldal fél siker ahhoz, hogy megfogjuk célközönségünket.

Logó, egységes arculat, névjegy, szórólap, meghívó, plakát, katalógus, naptár, offline, online grafikák, posztok, hirdetések.

Dekor: Üzlet- és iroda dekoráció, gépjármű, épület fóliázás, reklámponyvák, roll- up bannerek, nagyformátumú színes nyomtatás, cégtáblák és világítótáblák, kiállítási dekoráció. Tervezés és kivitelezés egy helyen, költséghatékony megoldásokkal.

Fotó

Termékfotózások, offline, online marketinganyagokhoz történő fotózások, “stock-fotók” készítése cégek számára.

termékfotók

Fontos, hogy termékeinket bemutassuk az érdeklődőknek, vásárlóinknak…

Ételfotók

Éttermektől kezdve pékségeken át…. a legfontosabb, hogy megfogjuk a vevőinket már egy képpel.

Koncertfotók

Szövegek

Rendezvényfotók

Szöveg

Portré fotók

Weboldalra, LinkedIn-re. bizalmat kelt

Gyakran ismételt kérdések

Nálunk nincsenek fix összegek, minden egyes partner más célokkal rendelkezik. Mi szeretjük előbb megismerni és megérteni ügyfeleink céljait, problémáit és kialakítani egy személyre szabott árajánlatot, amely mindkét félnek megfelel.

Első körben telefonon vagy e-mailben, majd személyesen egyeztetünk ügyfeleinkkel. Amint átlátjuk a célokat, problémákat felvázoljuk megoldási lehetőségeinket és szeélyre szabott árajánlattal jelentkezünk.

Elérhetőségeink:
Mobil: +36 30 622 4434
E-mail: info@creativemarketing.hu

Ez is partnerenként eltérő. Egy komplexebb weboldal megtervezése és létrehozása, hónapokat vehet igénybe, míg egy egyszerűbb Facebook hirdetés elkészítése 1-2 héten belül elkészül.