BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek az oldalunkon!

A Creative Studio marketingügynökség egy olyan komplex marketingszolgáltatást nyújtó cég, amelyre nyugodtan rábízhatod magad, csak hátra kell dőlnöd, mi visszük a projektjeidet! Nem kell külön grafikust, marketingest, vagy fotóst keresned. Bízd csak ránk és összefogjuk Neked mindazt, amire szükséged van, hogy ne fájjon a fejed a sok teendőtől, stressztől, e-mailtől és telefonálástól.

Miért dolgozz velünk?

Minden projekre, úgy tekintünk mintha csak a sajátunk volna. Úgy gondoljuk, hogy akkor lehet sikeres és eredményes egy együttműködés, ha mindkét fél ugyan azt a szekeret húzza és az sem hátrány, ha egy irányba! 😉

Mi a hosszú távú együttműködésekben hiszünk! Sok energiát fektetünk abba, hogy megértsük ügyfeleink céljait és látásmódját, hogy közösen érhessük el a kitűzött célokat. A munkafolyamatok is sokkal gördülékenyebbek, hiszen nem kell folyamatosan egyeztetni a grafikussal, fotóssal, marketingessel, mi ezt megoldjuk házon belül, ismerjük egymást, tudjuk mire van szüksége a másiknak.

Minden ember és minden cég különbözik, így mi mindenkinek teljesen személyre szabott árajánlatot készítünk el. Számos szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára. Kezdve akár egy logó, weboldal, arculat tervezéstől a kiadvány, szórólap, plakáttervezésen, social media kampányokon át egészen a fotózásokig, legyen az termékfotó, social média tartalomgyártáshoz szükséges kép, üzleti portré a weboldalra, vagy éppen rendezvények fotózása.